workshop med Magnus Fridh 17:e januari 2020

Bibehåll lugnet efter ledigheten

workshop med Magnus Fridh

 

DATUM:                         fredag 17/1

KLOCKAN:                    18.00 -20.00

PRIS:                                450:- inkl boken ”att vara stilla när allt skyndar”

PLATS:                            Lila Lotus, Birger Jarlsgatan 93

Att vara stilla när allt skyndar
Allt fler längtar bort från höga krav och det intensiva informationsflödet. Men hur kan vi hitta och bibehålla stillhet i vardagen? En möjlig väg är genom kvällens tre teman: Vila, yoga & meditation. Det finns inga genvägar, men genom att regelbundet öva kan vi göra vårt sinne mer rofyllt, flexibelt och orubbligt stadigt – även i stunder av negativ stress och oro.Du kommer att få pröva enkla övningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Och kanske, kan du redan under klassen få en känsla av en stilla punkt, även om världen runt dig fortsätter att skynda.

Om Magnus:
Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet. Han är även medgrundare till Mindfulness Appen. Magnus är författare till boken ”Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen”, och i september 2019 kommer nya boken ”Att vara stilla när allt skyndar” (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>