vegan och glutenfri chokladkaka

1-2 bananer
1,5 dl kokossocker
3 msk kakao
1 dl kokosmjöl
0,5 dl rårismjöl
1,5 fp mörkchoklad
100 gr veg.margarin
kokosflingor
gojibär

mosa och vispa banan fluffigt
smält margarinet
hacka lite choklad (ca 2 msk)
smöra en springform och ”bröa” med kokos
blanda banan försiktigt med kokossocker, kokosmjöl, rårismjöl, choklad och margarin
häll ner smeten i formen och grädda i ugnen ca 40 min (175 grader)
när kakan svalnat smält chokladen
bred ut chokladen och toppa med gojibär
låt kakan och chokladen svalna tills chokladen stelnat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>