grymmaste efterrätten

1 mango
1 ananas
1/2 papaya
1 burk kokosmjölk (väl kyld)
2 dl naturella cashewnötter (blötlagda)
vaniljstång
agave
färsk mynta

blötlägg cashewnötter i ca 2 timmar
skala ananas, mango och papaya
skär frukten i små bitar
ta hälften av mangobitarna, 1/3 av ananasbitarna, vanilj och lite agave
för att mixa ihop till en sås
öppna kokosmjölken
(den behöver vara väl kyld så att det har separerats och blivit en ”tjockare” del av kokosmjölken och en del som är vattnig)
ta den ”tjocka” kokosmjölken (ca en 1/2 burk) och mixa ihop med cashew och vanilj till en krämig grädde, vill man ha en lösare grädde späd med den vattniga delen av kokosmjölken
lägg sedan den hackade frukten i botten på ett glass eller i en skål
fyll på med grädde
lägg på ytterligare lite fruktbitar
toppa med fruktsåsen
dekorera med färsk mynta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>