glutenfria frökex

2 dl solrosfrön
1 dl svarta sesamfrön
1 dl sesamfrön
1 dl linfrön
5 dl rårismjöl
örtsalt
paprikapulver
peppar
1 dl olja
6 dl vatten
agave/lönnsirap + lite vatten

(spara lite av fröna till att toppa kexen med..)
blanda ihop allt utom agave/lönnsirap
bred ut smeten på 2 st plåtar
grädda ca 30 min i 150 grader
ta ut och pensla agave/vatten på frökexen
toppa med fröna som ställts åt sidan
skär i lagom stora rutor/bitar
grädda ytterligare ca 30 min i 150 grader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>