Blog Page

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Bibehåll lugnet efter ledigheten

workshop med Magnus Fridh

 

DATUM:                         fredag 17/1

KLOCKAN:                    18.00 -20.00

PRIS:                                450:- inkl boken ”att vara stilla när allt skyndar”

PLATS:                            Lila Lotus, Birger Jarlsgatan 93

Att vara stilla när allt skyndar
Allt fler längtar bort från höga krav och det intensiva informationsflödet. Men hur kan vi hitta och bibehålla stillhet i vardagen? En möjlig väg är genom kvällens tre teman: Vila, yoga & meditation. Det finns inga genvägar, men genom att regelbundet öva kan vi göra vårt sinne mer rofyllt, flexibelt och orubbligt stadigt – även i stunder av negativ stress och oro.Du kommer att få pröva enkla övningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Och kanske, kan du redan under klassen få en känsla av en stilla punkt, även om världen runt dig fortsätter att skynda.

Om Magnus:
Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet. Han är även medgrundare till Mindfulness Appen. Magnus är författare till boken ”Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen”, och i september 2019 kommer nya boken ”Att vara stilla när allt skyndar” (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag.

0

Posted:

Categories: Nyheter & Inspiration

passa på att gå för Maria Boox när hon är tillbaka igen på Lila Lotus för en workshop med 3st morgon mysore klasser och en kvällsklass med pranayama, filosofi & yoga prat ..

8-10/10 2019

Tisdag – Torsdag 06.00

Onsdag 17.30- 20.00

Pranayama & filosofi klass/prat inkl. lättare snacks

Pris för hela ws: 1550:-

Pris endast mysore: 1200:-

 

0

Posted:

Categories: Nyheter & Inspiration